• 938290285
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aplitelc Berguedà S.L.U. publica la memòria de sostenibilitat 2015

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

És el cinquè any consecutiu que s’elabora la memòria de sostenibilitat seguint el Manual GRI G4 del Global Reporting Initiative.

 

Anualment Aplitelc Berguedà es reafirma en el compromís amb els seus grups d’interès d’esdevenir una empresa transparent i amb consciència de la Responsabilitat Social.

Durant el 2015 hem consolidat la Política de Prevenció de Riscos Laborals, certificant-nos en la normativa OHSAS 18001 i hem continuat invertint en Qualitat (ISO 9001) i Medi Ambient (14001) re certificant-nos en les respectives normatives.

msostenibilidad2015

 

Seguim sent una empresa socialment compromesa, per aquest motiu utilitzem els 10 principis del Pacte Mundial com a referència i un altre any en tornem a ser signants.

Ens sentim orgullosos d’haver reduït el nostre consum d’aigua, el de combustible, el consum de tòner i el consum de paper, a més en el cas del paper tot el que s’utilitza a l’empresa és 100% reciclat.

Afrontem el 2016-2017 amb nous reptes, seguint amb la nostra línia de negoci i intentant ser una empresa més sostenible, invertint en energies alternatives i en vehicles menys contaminants (elèctrics), produint una part important de l’energia que consumim.

 

ELS NOSTRES VALORS

memoria

Tot i ser una empresa petita (menys de 50 treballadors) els nostres valors són ambiciosos, creiem en proporcionar un servei de qualitat, en créixer de manera sostenible, ètica i responsablement, responent a les necessitats dels nostres grups d’interès (clients, proveïdors i treballadors).

La memòria de sostenibilitat ens permet comunicar a tota persona interessada els nostres impactes i actuacions en els àmbits econòmic, ambiental i social.

Aquesta memòria de sostenibilitat es publica a la nostra web, però també en pàgines d’àmbit estatal com la web del Consell de Treball Econòmic i Social de Catalunya, la pàgina web del Pacte Mundial i el Compactlink.
 

Enllaços:


Consola de Depuració per Joomla!

Sessió

Informació de perfils

Ús de la memòria

Peticions a la base de dades