• 938290285
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Informe de Responsabilitat Corporativa 2017

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

És el setè informe de sostenibilitat que publiquem i que segueix el manual GRI G4 del Global Reporting Initiative.

 
informe cat La cerca de la millora contínua, el compromís amb els nostres grups d’interès, l’adhesió un any més al Pacte Mundial de les Nacions, signant per al compliment i respecte dels 10 principis universals sobre drets humans, treball, medi ambient i anticorrupció i l’adaptació a les noves normatives de qualitat, medi ambient i prevenció de riscos laborals.

Si el passat 2016 ens vam adaptar i certificar per l’empresa Bureau Veritas a la nova normativa ISO 9001:2015, aquest any hem adaptat tot el nostre sistema de gestió a la nova normativa de gestió del medi ambient ISO 14001:2015 per certificar-nos durant el 2018.

En aquest sentit continuarem treballant per adaptar durant aquest any 2018 el nostre sistema de gestió a la nova normativa ISO 45001, que substitueix a l’actual normativa OHSAS 18001 de gestió de la seguretat i la salut laboral.

A nivell medi ambiental, les accions que vam dur a terme durant el 2016, s’han vist compensades durant el 2017 en un major estalvi d’energia elèctrica (gràcies al canvi de lluminàries per LED i a la instal·lació de detectors de presència en zones comuns).

L’avaluació dels nostres proveïdors té en compte el seu grau d’implicació en termes de qualitat i medi ambient, per aquest motiu són informats de la importància que tenen per nosaltres les seves polítiques i estratègies en aquests àmbits.

El nostre objectiu final és aconseguir la satisfacció dels nostres clients, respectant sempre crear el menor impacte ambiental.
 
informe
 
Seguint amb la nostre voluntat de millorar ens hem adherit a l’equip de treball format des de l’ACEB referent a la reforma horària, per tal de començar a implementar nous horaris laborals que potenciïn uns hàbits de vida saludable i fer-ho extensible a la resta de les empreses.

Un altre pas cap a convertir-nos en una empresa més eficient energèticament ha estat la substitució dels fluorescents per lluminàries de tecnologia LED, que consumeixen aproximadament la meitat de potència, tenen més vida útil i són més segurs ja que no contenen cap substància contaminant.
En aquest mateix sentit també s’han instal·lat detectors de presència en zones comuns per evitar el malbaratament d’energia.

Els nostres valors són molt importants, es per això que els tenim en compte en el moment d’avaluar els nostres proveïdors i classificar-los segons el seu grau d’implicació en termes de qualitat i medi ambient.

Esperem que aquest 2018 ens permeti continuar creixent a nivell personal i professional i que els nous reptes en permetin continuar millorant i aprenent.
 
El nostre informe de sostenibilitat es pot consultar a la nostre pàgina web i en altres pàgines d’àmbit estatal la web del Consell de Treball Econòmic i Social de Catalunya, la pàgina web del Pacte Mundial i al Compactlink.

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries