001 - 21/11/2013 - Català / Español
Si no visualitza correctament aquest correu electrònic faci click aquí
Aplitelc logo

GRI

Una memòria de sostenibilitat és un document corporatiu en el qual les empreses informen sobre els impactes i actuacions en els àmbits econòmic, ambiental i social generats per la seva activitat.

Un dels models de retre comptes en el camp de la responsabilitat social més reconeguts és l'elaboració de memòries de sostenibilitat segons els paràmetres de la Global Reporting Initiative, una organització que estableix un marc internacional per l'elaboració d'aquests informes. El fet d'utilitzar aquesta metodologia fa que la memòria de sostenibilitat de l'empresa sigui homologable i comparable arreu del món.

En compliment del què estableix l’article 5 de la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, li informem que les dades personals a partir de los quals ha rebut aquesta informació formen part d'un fitxer del qual és responsable Aplitelc Berguedà S.L.U. D'aquesta manera, li informem que pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició per escrit a Aplitelc Berguedà S.L.U. Per qualsevol observació posem a la seva disposició l'adreça de correu electrònic comunicacio@aplitelc.com. Pot cancelar la subscripció a aquest newsletter fent click en aquest enllaç.

 

APLITELC BERGUEDÀ S.L.U.

www.aplitelc.com

Polígon Industrial La Sala, C/ Sant Marçal, parcel·la 6, 08692 Puig-reig (Barcelona)

tel: 93.829.02.85 fax:93.838.00.62