004 -15/09/2014 - Català / Español
Si no visualitza correctament aquest correu electrònic faci click aquí
Aplitelc logo

Una memòria de sostenibilitat és un document corporatiu en el qual les empreses informen sobre els impactes i actuacions en els àmbits econòmic, ambiental i social generats per la seva activitat.

GRI

Un dels models de retre comptes en el camp de la responsabilitat social més reconeguts és l'elaboració de memòries de sostenibilitat segons els paràmetres de la Global Reporting Initiative, una organització que estableix un marc internacional per l'elaboració d'aquests informes.

El fet d'utilitzar aquesta metodologia fa que la memòria de sostenibilitat de l'empresa sigui homologable i comparable arreu del món.

G4

Els paràmetres d'elaboració de memòries de sostenibilitat del GRI es revisen periòdicament. La versió G4 és la revisió més recent d'aquesta guia.

GSR

Gestió Sostenible Rural (GSR) és un projecte de cooperació interregironal impulsat per divuit grups de desenvolupament local de Catalunya, Balears i Aragó que pretén fomentar una nova cultura empresarial en les organitzacions –públiques i privades- del medi rural a través del desenvolupament d’una metodologia comú d’implantació de polítiques de Responsabilitat Social Empresarial (RSE) que garanteixi el seu desenvolupament sostenible i, per extensió, la dels territoris on s’ubiquen.

logos

Aplitelc Berguedà S.L.U. publica la memòria de sostenibilitat 2013

És la primera empresa del projecte GSR de Catalunya que publica la memòria segons els nous estàndards G-4 de Global Reporting Initiative (GRI).

Aquest és el tercer any consecutiu que Aplitelc Berguedà S.L.U., amb una clara projecció internacional, presenta la seva memòria de sostenibilitat. Una publicació que ha estat elaborada segons la recent guia G4 del GRI.

mem2013

Destaquem la nova política de qualitat, medi ambient i Riscos Laborals aprovada recentment per l'empresa i en la que l'aspecte mediambiental de les operacions és fonamental.

La voluntat de l'empresa és la de mantenir el model de negoci plantejat i continuar amb la projecció internacional treballant la qualitat, eficàcia i sobretot l'estabilitat com a empresa consolidada, mantenint també els compromisos adquirits amb els grups d'interès, treballadors, clients i proveïdors.

Enllaços:

En compliment del què estableix l’article 5 de la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, li informem que les dades personals a partir de los quals ha rebut aquesta informació formen part d'un fitxer del qual és responsable Aplitelc Berguedà S.L.U. D'aquesta manera, li informem que pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició per escrit a Aplitelc Berguedà S.L.U. Per qualsevol observació posem a la seva disposició l'adreça de correu electrònic comunicacio@aplitelc.com. Pot cancelar la subscripció a aquest newsletter fent click en aquest enllaç.

APLITELC BERGUEDÀ S.L.U.

www.aplitelc.com

aplitelc@aplitelc.com

Polígon Industrial La Sala, C/ Sant Marçal, parcel·la 6, 08692 Puig-reig (Barcelona)

tel: 93.829.02.85 fax:93.838.00.62