005 -08/10/2014 - Català / Español
Si no visualitza correctament aquest correu electrònic faci click aquí
Aplitelc logo

Accelera el creixement és un programa promogut entre la Diputació de Barcelona i PIMEC amb la voluntat de recolzar empreses amb un elevat potencial de creixement.

Accelera

Pimec

logos

Finalitza el programa Accelera el creixement

El passat 17 de juliol es va celebrar a Barcelona l'acte de cloenda i entrega de diplomes del programa Accelera el creixement. Aplitelc Berguedà S.L.U. ha participat durant el període 2013-2014 en la segona edició d'aquest programa per empreses amb elevat potencial.

Grup

Accelera el creixement es porta a terme des de l'any 2012 amb 50 pimes per edició de la demarcació de Barcelona, proporcionant els serveis necessaris, i incidint sobre aquells elements que són claus per al creixement, com poden ser, entre altres: 

  • La Innovació
  • L'Equip Directiu
  • El Desenvolupament de nous productes i serveis
  • La Comercialització
  • La Internacionalització

Grup

Enllaços:

En compliment del què estableix l’article 5 de la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, li informem que les dades personals a partir de los quals ha rebut aquesta informació formen part d'un fitxer del qual és responsable Aplitelc Berguedà S.L.U. D'aquesta manera, li informem que pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició per escrit a Aplitelc Berguedà S.L.U. Per qualsevol observació posem a la seva disposició l'adreça de correu electrònic comunicacio@aplitelc.com. Pot cancelar la subscripció a aquest newsletter fent click en aquest enllaç.

APLITELC BERGUEDÀ S.L.U.

www.aplitelc.com

aplitelc@aplitelc.com

Polígon Industrial La Sala, C/ Sant Marçal, parcel·la 6, 08692 Puig-reig (Barcelona)

tel: 93.829.02.85 fax:93.838.00.62