007 -18/02/2015 - Català / Español
Si no visualitza correctament aquest correu electrònic faci click aquí

Què es l'OHSAS 18001?

L'OHSAS 18001 és una especificació reconeguda internacionalment que defineix els requisits per l'establiment, implantació i operació d'un Sistema de Gestió de la Seguretat i Salut Ocupacional efectiu. Està dirigida a organitzacions compromeses amb la seguretat del seu personal i del lloc de treball.

logos

Implantant l'OHSAS 18001

La seguretat i salut al treball són claus per qualsevol organització ja que de res serveix produir en una empresa si les persones que hi treballen poden sortir-ne perjudicades o explotades.

Un Sistema de Gestió en la Seguretat i Salut Ocupacional (SGSSO) ajuda a protegir l'empresa i els seus treballadors. La norma OHSAS 18001 és una especificació acceptada internacionalment que defineix els requisits d'establiment, implantació i operació d'un sistema de gestió de seguretat i salut ocupacional efectiu.

Per aconseguir la màxima satisfacció dels nostres clients i treballar en condicions adequades de seguretat i salut, apliquem els següents objectius:

  • Controlar constantment que responguem a les exigències i expectatives dels nostres clients.
  • Comprometre'ns al compliment de tots els reglaments de prevenció de riscos laborals.
  • Proporcionar els mitjans necessaris perquè tot el personal pugui identificar i eliminar lliurement els obstacles que impedeixin millorar la qualitat.
  • Afavorir un ambient participatiu entre treballadors, integrant-los en un objectiu comú i millorant les comunicacions que facilitin el treball en equip, el reconeixement individual i els suggeriments de millora.
  • Potenciar la formació necessària per aconseguir un equip de personal altament qualificat. Implicar i motivar el personal per aconseguir una participació activa i creadora en la gestió del sistema integrat.

Aplitelc Berguedà S.L.U. compta amb un gran potencial tècnic i huma, ja que sense la implicació i compromís de tots els seus treballadors no podria assolir aquests objectius.

Enllaços:

En compliment del què estableix l’article 5 de la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, li informem que les dades personals a partir de los quals ha rebut aquesta informació formen part d'un fitxer del qual és responsable Aplitelc Berguedà S.L.U. D'aquesta manera, li informem que pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició per escrit a Aplitelc Berguedà S.L.U. Per qualsevol observació posem a la seva disposició l'adreça de correu electrònic comunicacio@aplitelc.com. Pot cancelar la subscripció a aquest newsletter fent click en aquest enllaç.

APLITELC BERGUEDÀ S.L.U.

www.aplitelc.com

aplitelc@aplitelc.com

Polígon Industrial La Sala, C/ Sant Marçal, parcel·la 6, 08692 Puig-reig (Barcelona)

tel: 93.829.02.85 fax:93.838.00.62