• 938290285
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Implantant l'OHSAS 18001

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

La seguretat i salut al treball són claus per qualsevol organització ja que de res serveix produir en una empresa si les persones que hi treballen poden sortir-ne perjudicades o explotades.

trafo

Un Sistema de Gestió en la Seguretat i Salut Ocupacional (SGSSO) ajuda a protegir l'empresa i els seus treballadors. La norma OHSAS 18001 és una especificació acceptada internacionalment que defineix els requisits d'establiment, implantació i operació d'un sistema de gestió de seguretat i salut ocupacional efectiu.

 

Seguretat

 

Què es l'OHSAS 18001?

L'OHSAS 18001 és una especificació reconeguda internacionalment que defineix els requisits per l'establiment, implantació i operació d'un Sistema de Gestió de la Seguretat i Salut Ocupacional efectiu. Està dirigida a organitzacions compromeses amb la seguretat del seu personal i del lloc de treball.

 

 

 

Per aconseguir la màxima satisfacció dels nostres clients i treballar en condicions adequades de seguretat i salut, apliquem els següents objectius:

  • Controlar constantment que responguem a les exigències i expectatives dels nostres clients.
  • Comprometre'ns al compliment de tots els reglaments de prevenció de riscos laborals.
  • Proporcionar els mitjans necessaris perquè tot el personal pugui identificar i eliminar lliurement els obstacles que impedeixin millorar la qualitat.
  • Afavorir un ambient participatiu entre treballadors, integrant-los en un objectiu comú i millorant les comunicacions que facilitin el treball en equip, el reconeixement individual i els suggeriments de millora.
  • Potenciar la formació necessària per aconseguir un equip de personal altament qualificat. Implicar i motivar el personal per aconseguir una participació activa i creadora en la gestió del sistema integrat.

 

tunel

 

Aplitelc Berguedà S.L.U. compta amb un gran potencial tècnic i huma, ja que sense la implicació i compromís de tots els seus treballadors no podria assolir aquests objectius.

 

Enllaços:

 

 


Consola de Depuració per Joomla!

Sessió

Informació de perfils

Ús de la memòria

Peticions a la base de dades