• 938290285
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aplitelc Berguedà S.L.U. obté l'OHSAS 18001

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

Aplitelc Berguedà S.L.U.  ha assolit la certificació  OHSAS 18001, una norma de prestigi internacional que defineix les bases d’un sistema de gestió efectiu en seguretat i salut laboral.

ohsas

Descarregar certificat

La norma OHSAS 18001 és una eina que permet establir dins l’empresa un sistema de gestió, segons la legislació vigent, a través del qual es controlen els riscos derivats de l’activitat empresarial i s’implanten les mesures de prevenció necessàries per generar un ambient de treball segur i saludable.

trafo

La seva implantació ens implica una millora continua del clima laboral amb els objectius de la disminució dels accidents de treball i les malalties professionals així com l’establiment de procediments adequats per reduir riscos i controlar la seguretat dins l’entorn laboral, tant per a treballadors com per a clients. Amb aquesta certificació,  Aplitelc Berguedà S.L.U. s’ha convertit en una de les poques empreses de Catalunya en aconseguir les tres certificacions del sistema integrat de gestió.

Aplitelc Berguedà S.L.U. continua apostant per la millora continua, així ho demostren les Memòries de Sostenibilitat realitzades anualment i les certificacions assolides des de 2006,  la norma ISO 9001,ISO 14.001 i  ara finalment l’OHSAS 18001.

Enllaços:

 

QUÈ ÉS L'OHSAS 18001?

L'OHSAS 18001 és una especificació reconeguda internacionalment que defineix els requisits per l'establiment, implantació i operació d'un Sistema de Gestió de la Seguretat i Salut Ocupacional efectiu. Està dirigida a organitzacions compromeses amb la seguretat del seu personal i del lloc de treball.


Consola de Depuració per Joomla!

Sessió

Informació de perfils

Ús de la memòria

Peticions a la base de dades