• 938290285
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

L'empresa

Nota legal

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

En compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals recollides per mitjà d’aquest web seran tractades de forma confidencial i es destinaran exclusivament a les finalitats expressades en cada cas.

Pel que fa als drets d’autors, els textos, imatges, documents i la resta de continguts inclosos en aquest web són propietat exclusiva d'Aplitelc S.L., amb adreça DNS www.aplitelc.com, amb seu i domicili social a:

Polígon Industrial La Sala, C/ St. Marçal, parcel·la 6 - 08692 Puig-reig .

Per tant, Aplitelc S.L. està degudament autoritzada per utilitzar el material publicat. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, comercialització, emmagatzematge, comunicació pública o transformació, total o parcial, necessita el consentiment exprés i escrit de Aplitelc S.L. Respecte als drets de propietat intel·lectual, els continguts i elements gràfics que formen part del lloc web www.aplitelc.com són de titularitat exclusiva d'Aplitelc S.L. i dels seus autors (Produccions Èldar) i tenen la consideració d’obres protegides, d’acord amb el Reial decret legislatiu 1/1996, de 12 d’abril, pel qual s’aprova el text refós de la Llei de propietat intel·lectual. Hi són igualment d’aplicació els tractats internacionals subscrits en la matèria.

 

CONDICIONS D'ÚS

Aplitelc S.L. no es fa responsable del contingut, exactitud i actualització de la informació que prové d'altres persones físiques o jurídiques i que consti al lloc web o a la que es remeti a partir d'enllaços o altres sistemes. Aplitelc S.L. no es fa responsable de l'ús per tercers de la informació continguda, si bé caldrà atenir-se a les advertències que constin per determinats documents i aplicatius. Totes les dades subministrades pels usuaris i usuàries no seran destinades a altres finalitats que les expressades en cada cas, ni tampoc es facilitaran a terceres parts, d'acord amb els principis de protecció de dades de caràcter personal que estableix la Llei Orgànica de Protecció de Dades (Llei 15/1999, de 13 de desembre).

Aplitelc S.L. no garanteix que la web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l'accés al lloc web o per la impossibilitat d'accedir-hi. Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, so, bases de dades i qualsevol altre material, són propietat de Aplitelc S.L., d'alguna empresa o organisme vinculat a Aplitelc S.L. o bé de tercers.

Aplitelc S.L. es reserva el dret de canviar, modificar, ampliar continguts, informacions, aplicatius, etc. d'aquest lloc web en qualsevol moment i sense previ avís. L'interès d'Aplitelc S.L. ès que aquest lloc web funcioni amb la màxima eficàcia i compleixi la finalitat per a la qual ha estat creat i es manté, posant tots els mitjans raonables per aconseguir-ho, però no es responsabilitza de possibles malfuncions i anomalies en el seu funcionament. Aplitelc S.L. podrà modificar els termes i condicions que apareixen en aquesta pàgina web i, per tant, li aconsellem que els consulti amb una periodicitat raonable per si s'hi produeixen canvis. Totes les modificacions que s'introdueixin entraran en vigència en el mateix moment de la seva publicaciò en aquest lloc web. L'ús d'aquest lloc web implica l'acceptació dels termes i condicions continguts en aquesta pàgina web.

Els usuaris i usuàries poden exercir el seu dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que li atorga la Llei Orgànica vigent de Protecció de Dades (Llei 15/1999, de 13 de desembre) sobre les seves dades, sol·licitant-ho amb prèvia identificació, personalment, per telèfon, per correu, fax o correu electrònic a l'Oficina Tècnica d'Aplitelc S.L. Els possibles conflictes relatius amb aquest lloc web es regiran exclusivament per el dret que afecta l'Estat Espanyol i a la comunitat autònoma de Catalunya, sent els jutjats de Berga els únics competents. Tots els usuaris i usuàries accepten el compliment i respecte d'aquesta clàusula.


Consola de Depuració per Joomla!

Sessió

Informació de perfils

Ús de la memòria

Peticions a la base de dades