• 938290285
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Publiquem l'informe de sostenibilitat del 2016

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

El sisè informe de sostenibilitat segueix el manual GRI G4 del Global Reporting Initiative.

El passat 2016 APLITELC va celebrar el seu vint-i-cinquè aniversari. Un any en el que ha continuat amb l’aposta per la millora contínua, el compromís amb els seus grups d’interès mitjançant la responsabilitat social i l’adhesió un any més al Pacte Mundial de les Nacions, signant per al compliment i respecte dels 10 principis universals sobre drets humans, treball, medi ambient i anticorrupció.

Un dels reptes més significatius aquest 2016 ha estat adaptar els nostres procediments a la nova normativa ISO 9001:2015, aconseguint-ne al 2017 la certificació (consultar més detalls aquí).

 msostenibilitat 2016400

Seguint amb la nostre voluntat de millorar ens hem adherit a l’equip de treball format des de l’ACEB referent a la reforma horària, per tal de començar a implementar nous horaris laborals que potenciïn uns hàbits de vida saludable i fer-ho extensible a la resta de les empreses.

Un altre pas cap a convertir-nos en una empresa més eficient energèticament ha estat la substitució dels fluorescents per lluminàries de tecnologia LED, que consumeixen aproximadament la meitat de potència, tenen més vida útil i són més segurs ja que no contenen cap substància contaminant.

En aquest mateix sentit també s’han instal·lat detectors de presència en zones comuns per evitar el malbaratament d’energia.

Els nostres valors són molt importants, es per això que els tenim en compte en el moment d’avaluar els nostres proveïdors i classificar-los segons el seu grau d’implicació en termes de qualitat i medi ambient.

Esperem que aquest 2017 ens permeti continuar creixent a nivell personal i professional i que els nous reptes en permetin continuar millorant i aprenent.

El nostre informe de sostenibilitat es pot consultar a la nostre pàgina web i en altres pàgines d’àmbit estatal la web del Consell de Treball Econòmic i Social de Catalunya, la pàgina web del Pacte Mundial i al Compactlink.


Consola de Depuració per Joomla!

Sessió

Informació de perfils

Ús de la memòria

Peticions a la base de dades