• 938290285
  • Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Ingenieria

Realitzem tot tipus de projectes adaptant-nos als vostres requisits i necessitats, assesorant-vos i oferint-vos les solucions més adequades en les vostres instal·lacions d'alta i baixa tensió, instal·lacions industrials o energies renovables.

L'estructura de la nostre empresa ens permet intervenir, gestionar i desenvolupar totes les fases de les instal·lacions i els equips elèctrics, des de l'enginyeria i el disseny, la construcció, instal·lació, automatització i programació, verificació fins al servei post venda de manteniment i reparació.

El nostre equip compta amb anys d'experiència en els diferents camps d'actuació de la nostre empresa, i en línia amb els valors empresarials busca la satisfacció del client, oferint un servei de qualitat i buscant la millora continua de tots els processos implicats en la prestació del servei, com la formació continua i l'aplicació de noves tecnologies en el nostre sector.

Robert Molas
Robert MolasGerent
Robert Molas
Robert MolasGerent
Tècnic especialista en electricitat amb més de 40 anys d'experiència. Alta capacitat resolutiva en problemes tècnics d'elevada complexitat. Responsable del seguiment i compliment de l'estratègia de l'empresa buscant la millora continua i establint la política de qualitat, medi ambient i riscos laborals.

Bernat Llobet
Bernat LlobetCap departatment d'enginyeria
Bernat Llobet
Bernat LlobetCap departatment d'enginyeria
Enginyer tècnic industrial especialitzat en electricitat. Disseny del producte. Gestió d'equips. Project manager. Tècnic especialista en proteccions elèctriques i energia solar fotovoltaica. Disseny i gestió d'obres de gran envergadura com CH Bocalatún, CH Las Cruces, CH La Cuchilla.

Jordi Solà
Jordi SolàCap departatment de software
Jordi Solà
Jordi SolàCap departatment de software
Tècnic superior en sistemes de regulació i control automàtics. Gestió d'equips. Gestió i seguiment de projectes de software. Tècnic especialista en automatització, comunicacions i llenguatges de programació dels principals fabricants (Omron, Siemens, Mitsubishi, Beckhoff, Panasonic).

Xavier Ollé
Xavier OlléDepartatment d'enginyeria
Xavier Ollé
Xavier OlléDepartatment d'enginyeria
Tècnic especialista en electricitat. Instal·lador oficial de baixa tensió categoria especialista. Gestió d'equips. Especialista en modernització de centrals hidroelèctriques, automatització de quadres de control i circuits de maniobra complexe. Instal·lacions d'alta tensió.

Lluís Rosell
Lluís RosellDepartatment d'enginyeria
Lluís Rosell
Lluís RosellDepartatment d'enginyeria
Enginyer tècnic industrial especialitzat en electricitat. Especialista en anàlisi d'energia reactiva i factor de potència, programació de variadors. Disseny de projectes de processos industrials. Treballs en el camp de l'energia eòlica.

Ricard Font
Ricard FontDepartatment de software
Ricard Font
Ricard FontDepartatment de software
Tècnic superior en sistemes de regulació i control automàtics. Tècnic especialista en programació de maquinària industrial.

Image

Realitzem projectes amb pressupost tancat i claus en mà. Controlem coordinem totes les fases del projecte gràcies als nostres 3 potents nuclis:

 

ENGINYERIA TÈCNICA

ENGINYERIA SOFTWARE

FABRICACIÓ

 

La comunicació directa entre els aquestes àrees ens permet ser molt àgils i eficaços implementant canvis fins i tot en plena fabricació del producte. Un cop fabricat disposem de protocols de verificació, proves i controls de qualitat exhaustius abans de transportar el producte.

A l'obra instal·lem el producte i fem les verificacions, proves finals i posada en servei de la instal·lació. Posteriorment comença el període de supervisió, telemanteniment i telecontrol.

Consola de depuración de Joomla!

Sesión

Información del perfil

Uso de la memoria

Consultas de la base de datos